fbpx

Propunere nr.3

blank

DVR 4 canale - HIKVISION

Inregistrator Video Digital – Hikvision, suporta 4 camere analogic HD cu rezolutie de pana la 2 MP, 4 intrari audio HDTVI over coaxial (audio si video pe acelasi cablu coaxial), suporta pana la 1 HDD stocare. Sunt utilizate pentru înregistrare și stocare video. După conectarea cu un monitor sau televizor prin cablu HDMI, camerele prin intermediul DVR-ului pot fi ușor accesate, vizualizate și configurate.

4 CAMERE FULLHD ColorVU lumina alba 20m - HIKVISION

Principalele avantaje ale acestei camere sunt:

Camera de supraveghere video Analog HD ColorVu – Hikvision, imagine Color in conditii de iluminare foarte slaba , rezolutie 2MP (1980×1080)@25fps, lentila 2.8mm, unghi vizualizare 104°, distanta lumina alba pe timp de noapte pana la 20 metri. Singura prezentare ampla si usor de inteles pe care o putem face este prezentata in  video demo de mai jos, cu modelul camerei bugetat in oferta.

blank

HARD DISK - 500GB

blank

Indispensabil daca dorim sa avem filmarile facute de camere stocate , sa le putem extrage si vizualiza! Modul de stocare este in bucla (stocheaza pana se umple de informatii dupa care singur sterge prima zi inregistrata si stocheaza filmarile din ziua in curs)

KIT accesorii instalare

blank
  • Mufe conectica (semnal si alimentare)
  • Sursa de alimentare cu splitter 4 iesiri
  • Doze protectie impotriva oxidarii mufelor din exterior.

Instalare autorizata

blank

Instalare profesionala efectuata de firma licentiata de catre INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE(IGPR – DPOP), in proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de securitate

- BONUS -

  • Asistenta TEHNICA profesionala
  • Consultanta specializata
  • Suport TEHNIC in regim de urgenta
  • Instruire PERSONAL
  • Proiectare riguroasa
blank

- GARANTIE -

  •  Oferim clientilor nostri, GARANTIE  standard atat asupra echipamentelor achizitionate, cat si pentru instalarea si punerea in functiune a acestora, fara costuri aditionale!  Termenul garantiei este de 24 luni.

- EXTRA GARANTIE -

  • Acest serviciu asigura extinderea perioadei de acoperire cu 12 sau 24 luni peste perioada de GARANTIE standard. (serviciu aditional contra-cost).
blank

Dacă nu esti încă hotărât, sau pur si simplu nu știi ce să alegi, hai să te demonstrativ pentru echipamentul prezentat

blank
blank

Daca aceasta propunere de OFERTA indeplineste cea ce iti doresti in materie de securitate, PROGRAMEAZA ACUM instalarea echipamentului, completand formularul de mai jos!

Daca iti doresti o alta configuratie lasă-ne datele de contact si venim in ajutorul tău cu o oferta de PRET pentru a-ti face alegerea mult mai ușoară, in plus putem optimiza oferta in functie de criteriile si cerintele din locatia ta!  Impreună putem optimiza cea mai bună solutie pentru siguranta ta si a celor din jur! hjb 

blank

Vă multumim pentru increderea acordată!

APELEAZA
Scroll to Top