fbpx

Propunere nr.6

PACHETUL CONTINE:

blank

NVR 4 canale POE - HIKVISION

NVR Hikvision este un video recorder modern de rețea IP capabil să monitorizeze, înregistreze și să redea imagini de la 4 camere de supraveghere IP cu rezoluții megapixel, până la 8 MP. Acest model are incorporat un switch PoE de 4 porturi pentru conectarea directă a camerelor. Ieșirile HDMI independentă (rezoluție până la 4K) și VGA (rezoluție până la 1080p) pot reda imagini cu diferite așezări de ecran Sunt utilizate pentru înregistrare și stocare video. După conectarea cu un monitor sau televizor prin cablu HDMI, camerele prin intermediul NVR-ului pot fi ușor accesate, vizualizate și configurate.

4 CAMERE IP FullHD 2 Megapixeli IR 30m - HIKVISION

Principalele avantaje ale acestei camere sunt:

Camera supraveghere IP Bullet Hikvision 2MP; 1/2.8″ progressive scan CMOS; rezolutie: 1920 × 1080@30fps; iluminare: Color: 0.01 Lux @(F1.2, AGC ON), 0.028Lux @ (F2.0, AGC ON); lentila: 2.8mm; distanta IR: 30metri, horizontal FOV 114.8°, vertical FOV 62°, diagonal FOV 135.5°; aliementare: 12 VDC si PoE (802.3af, class 3); carcasa: metal si plastic; temperatura de functionare: -30 °C to 60 °C; greutatea: 270 g. Singura prezentare ampla si usor de inteles pe care o putem face este prezentata in  video demo de mai jos, cu modelul camerei bugetat in oferta.

blank

HARD DISK - 1 TB

blank

Indispensabil daca dorim sa avem filmarile facute de camere stocate , sa le putem extrage si vizualiza! Modul de stocare este in bucla (stocheaza pana se umple de informatii dupa care singur sterge prima zi inregistrata si stocheaza filmarile din ziua in curs)

KIT accesorii instalare

blank
  • Mufe conectica (semnal si alimentare)
  • Doze protectie impotriva oxidarii mufelor din exterior.

Instalare autorizata

blank

Instalare profesionala efectuata de firma licentiata de catre INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE(IGPR – DPOP), in proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de securitate

- BONUS -

  • Asistenta TEHNICA profesionala
  • Consultanta specializata
  • Suport TEHNIC in regim de urgenta
  • Instruire PERSONAL
  • Proiectare riguroasa
blank

- GARANTIE -

  •  Oferim clientilor nostri, GARANTIE  standard atat asupra echipamentelor achizitionate, cat si pentru instalarea si punerea in functiune a acestora, fara costuri aditionale!  Termenul garantiei este de 24 luni.

- EXTRA GARANTIE -

  • Acest serviciu asigura extinderea perioadei de acoperire cu 12 sau 24 luni peste perioada de GARANTIE standard. (serviciu aditional contra-cost).
blank

Dacă nu esti încă hotărât, sau pur si simplu nu știi ce să alegi, hai să te demonstrativ pentru echipamentul prezentat

blank
blank

Daca aceasta propunere de OFERTA indeplineste cea ce iti doresti in materie de securitate, PROGRAMEAZA ACUM instalarea echipamentului, completand formularul de mai jos!

Daca iti doresti o alta configuratie lasă-ne datele de contact si venim in ajutorul tău cu o oferta de PRET pentru a-ti face alegerea mult mai ușoară, in plus putem optimiza oferta in functie de criteriile si cerintele din locatia ta!  Impreună putem optimiza cea mai bună solutie pentru siguranta ta si a celor din jur! hjb 

blank

Vă multumim pentru increderea acordată!

APELEAZA
Scroll to Top