fbpx

Retele de voce (VoIP) - date

blank

Retele de voce (VoIP) - date

Sistemele de voce date reprezinta unul dintre cele mai importante componente ale sistemului de comunicatii moderne, fara de care o activitate profesională din zilele noastre nu se mai poate desfasura.

blank

Aceste sisteme sunt instalatii complexe, avand in componenta infrastructuri de cabluri (UTP, fibra optica, cablu multipereche de telefonie etc.), echipamente centrale (centrale telefonice, servere, switchuri, routere, mediaconvertoare, etc.) si echipamente pentru posturi de lucru (prize voce-date, posturi telefonice, PC-uri, tablete, smartphone-uri, smart-TV-uri, camere video etc.).

Echipa noastra furnizeaza echipamente de inalta calitate si asigura servicii de administrare si configurare pentru retelele voce-date, atat pentru afacerile mici cat si cele mijlocii oferind solutii it premium conform standardelor

Solutii pentru sistem voce-date

  • Proiectare si realizare cablare structurata comuna voce-date;
  • Proiectare si realizare cablare structurata separata voce sau date;
  • Proiectare si realizare retele sau suduri de fibra optica;
  • Proiectare, instalare si echipare camere de comunicatii, echipamente rack.
  • Proiectare, realizare si configurare retele de voce, centrale telefonice, sisteme VoIP;
  • Proiectare si realizare sisteme de supraveghere video;
  • Proiectare si realizare sisteme de control-acces si de pontaj;
  • Reproiectare si refacere infrastructuri de voce-date sau infrastructuri de fibra optica deteriorate sau intr-o stare de degradare;
  • Reproiectare si refacere camere de comunicatii, echipamente rack.
blank

Camera IT

Reprezinta inima sistemelor de voce date, de obicei aici fiind concentrate dulapurile repartitoare (rack-uri), echipamentele active (serverele, media converterele, switch-urile, routerele, firewall-urile, etc ) si echipamentele pasive (patch panel-uri fibra optica, patch paneluri telefonie si date, organizatoare, etc). Cu ajutorul patch panelurilor alegem functionalitatea unei prize de voce date (fie ca se conecteaza si configureaza in switch, astfel devenind un port de date fie ca se conecteaza in repartitorul telefonic, devenind astfel un port de voce).

Telefonie IP - VoIP

Reprezinta procesul de transmitere a conversatiilor vocale prin interconectari sau prin retele de date in care este folosit acest protocol. Astfel, utilizatorii pot efectua apeluri telefonice catre orice telefon – software, mobil sau fix prin folosirea tehnologiei VoIP. In acest fel, fluxul audio este transmis prin internet si nu prin sistemul traditional. Cateva din caracteristicile de baza ale unei solutii VoIP sunt: identificarea apelantului, lista apelurilor in curs, directionarea apelurilor si apelul in asteptare.

blank
blank

Comunicatia intr-o retea de voce date se realizeaza pe baza mai multor standarde care definesc modul în care sunt instalate si configurate conexiunile fizice si protocoalele software. Avantajele utilizatorilor de retele voce date (cablare structurata) sunt: flexibilitatea si simplitatea in utilizare (de exemplu, intr-o retea bine configurata, utilizatorul isi poate conecta singur echipamente noi in retea cu un minim de cunostinte fara sa fie nevoie de interventia unei echipe specializate).

Solicita acum ajutorul SPECIALISTILOR in domeniu

1.883 Proiecte finalizate

3.836 Oferte optimizate

1.511 Clienti multumiti

Nicolae Pandele
Nicolae Pandele
Read More
Foarte Mulțumit!! Echipa profesionista,prompta și cu mult bun simt !! Recomand cu încredere echipa RMG !!
Pănescu Liliana
Pănescu Liliana
Read More
Multumim echipei RMG Security pentru promptitudine si profesionalism!
Florin Manea
Florin Manea
Read More
Mulțumesc pentru ajutorul acordat în asistența configurării unui NVR Hikvision. Recomand cu căldură echipa RMG Security pentru profesionalismul de care dă dovadă.
Valy Ivan
Valy Ivan
Read More
Foarte mulțumit! Recomand cu încredere RMG Security ! Foarte prompți profesionalism și seriozitate intr.un cuvânt RMG Security
Florian Necula
Florian Necula
Read More
Super multumit! Recomand RMG security cu incredere !Baietii care monteaza sunt cu adevarat profesionisti! Super echipa!
Ionela Arcus
Ionela Arcus
Read More
O echipa de profesioniști de nota 10 ,recomand cu încredere!
Guzu Viorel
Guzu Viorel
Read More
Servicii de calitate. Adevărați profesioniști. Recomand cu mare încredere. Le mulțumesc mult pentru tot ajutorul acordat în legătură cu problema pe care o aveam. Voi mai apela la ei cu siguranță.
Monica Gheorghiade Petcu
Monica Gheorghiade Petcu
Read More
Recomand cu mare incredere. Servicii de calitate, promptitudine, seriozitate si comportament frumos cu clientii. Felicitari!
Banu Iulian
Banu Iulian
Read More
Recomand cu mare încredere! O firma foarte serioasa!! Mulțumesc!
Previous
Next

Cautam sa largim oferta noastra in functie de cerere si suntem deschisi pentru noi provocari, asadar va asteptam cu sugestii si cereri, echipa noastra fiind intr-o permanenta testare de noi echipamente, tocmai pentru a gasi solutii care sa reprezinte cat mai bine necesitatile din ce in ce mai diverse ale clientilor si pentru a va pune la dispozitie echipamente de ultima generatie.

Echipa RMG SECURITY
blank
APELEAZA
Scroll to Top