fbpx

RMG SECURITY este o societate din Dambovita, licentiata de catre INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE(IGPR – DPOP), in proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de securitate, si nu numai! Societatea noastra va ofera o gama completa cand vine vorba de securitate. Pe langa sistemele de supraveghere video, venim in intampinarea dvs cu idei si solutii in implementarea unui sistem de detectie incediu, sistem de alarma, sistem de interfonie si/sau casa inteligenta, in general tot ce tine de securitate si supraveghere.

Ne adresam tuturor categoriilor de clienti,dar in mod special celor care constientizeaza beneficiile securitatii, celor care prefera sa previna, decat sa suporte consecintele(uneori mult prea mari), fiind capabili sa implementam solutii de securitate pornind de la sisteme antiefractie simple pana la sisteme integrate hi-tech, tratand fiecare proiect cu aceiasi seriozitate si entuziasm.

Ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor dvs.pe plan de securitate cu oferte personalizate in functie de criterii si cerinte, gandite pentru diverse situatii si cu diferite caracteristici.

Cautam sa largim oferta noastra in functie de cerere si suntem deschisi pentru noi provocari, asadar va asteptam cu sugesti si cereri, echipa noastra fiind intr-o permanenta testare de noi echipamente, tocmai pentru a gasi solutii care sa reprezinte cat mai bine necesitatile din ce in ce mai diverse ale clientilor si pentru a va pune la dispozitie echipamente de ultima generatie.

Folosind doar echipamente PROFESIONALE, lucru esential in asigurarea securitatii, produse de cei mai apreciati producatori din domeniu, oferind GARANTIE 2 ANI atat pentru echipamente cat si pentru montaj, RMG SECURITY se incadreaza in categoria firmelor cu care iti doresti sa colaborezi si sa ii incredintezi siguranta familiei sau a afacerii tale.

Instalarea sistemelor de securitate se face conform standardelor europene din domeniu, si utilizand toate functiile acestora, tocmai pentru a obtine performanta maxima.

blank
blank

Diversitatea si gradul inalt de profesionalism al solutiilor oferite este garantat si printr-o vasta retea de furnizori, cu care societatea noastra are relatii de colaborare, impeuna cu acestia fiind implicati intr-un permanent program de perfectionare si adaptare la noile tehnologii. 

Dezvoltarea societatii este posibila utilizand experienta personalului companiei in domeniul ingineriei sistemelor de inalta securitate, precum si a tehnologiilor avansate.

Forța si dezvoltarea continua se bazeaza pe urmatoarele elemente:

  • echipa tanara si motivata;
  • grija fata de clienti ;
  • o continua perfectionare si urmarire a tendintelor in domeniu;
blank
blank
BEHIND THE SCENES
Realizarea obiectivelor “Privirea din culise”
🎥 A venit din nou timpul. Noile propuneri au sosit. Transpunerea și vizualizarea obiectivelor si adaptarea lor in trend a fost, ca întotdeauna, fascinantă și ne-a pus încă o dată în fața unor noi provocări. Obisnuiti cu noutati ca intotdeauna si dornici de noi experiente, ECHIPA noastra dovedeste la fiecare ocazie ca PROFESIONALISMUL si DEVOTAMENTUL sunt la noi acasa, iar pentru acest lucru, MULTUMIM!
📽 Scenografiile configurate, reale sau înscenate, sunt rezultatul unui trendscouting prealabil intens. Alegerea și combinarea echipamentelor, precum și diferitele structuri ale suprafețelor, reprezintă curentele și tendințele astfel filtrate.
🎞Slide-show-ul making-of demonstrează inca odată un plus al optimismului și entuziasmul echipei din timpul lucrărilor de realizare.
🤝Daca si tu iti doresti un plus de siguranta, pus in valoare de o echipa PROFESIONALA, nu ezita sa ne provoci! Suntem deschisi pentru orice provocare si tratam cu seriozitate fiecare proiect in parte!
👷Executam montaje in diferite tipuri de locatii precum : spatii comerciale,case personale,depozite,etc.
❗️Pentru detalii tehnice,informaţii,oferte personalizate,nu ezitaţi să :
📲Ne apelaţi la 0737776869 si 0766080808
sau
🕵️‍♂️Accesaţi link pentru :
Nicolae Pandele
Nicolae Pandele
Read More
Foarte Mulțumit!! Echipa profesionista,prompta și cu mult bun simt !! Recomand cu încredere echipa RMG !!
Pănescu Liliana
Pănescu Liliana
Read More
Multumim echipei RMG Security pentru promptitudine si profesionalism!
Florin Manea
Florin Manea
Read More
Mulțumesc pentru ajutorul acordat în asistența configurării unui NVR Hikvision. Recomand cu căldură echipa RMG Security pentru profesionalismul de care dă dovadă.
Valy Ivan
Valy Ivan
Read More
Foarte mulțumit! Recomand cu încredere RMG Security ! Foarte prompți profesionalism și seriozitate intr.un cuvânt RMG Security
Florian Necula
Florian Necula
Read More
Super multumit! Recomand RMG security cu incredere !Baietii care monteaza sunt cu adevarat profesionisti! Super echipa!
Ionela Arcus
Ionela Arcus
Read More
O echipa de profesioniști de nota 10 ,recomand cu încredere!
Guzu Viorel
Guzu Viorel
Read More
Servicii de calitate. Adevărați profesioniști. Recomand cu mare încredere. Le mulțumesc mult pentru tot ajutorul acordat în legătură cu problema pe care o aveam. Voi mai apela la ei cu siguranță.
Previous
Next

Cautam sa largim oferta noastra in functie de cerere si suntem deschisi pentru noi provocari, asadar va asteptam cu sugestii si cereri, echipa noastra fiind intr-o permanenta testare de noi echipamente, tocmai pentru a gasi solutii care sa reprezinte cat mai bine necesitatile din ce in ce mai diverse ale clientilor si pentru a va pune la dispozitie echipamente de ultima generatie.

Echipa RMG SECURITY
APELEAZA
Scroll to Top