fbpx

Servicii de MENTENANTA si GARANTIE

Prin serviciile de mentenanta oferite, compania ta beneficiaza de suport si de administrare profesionala pentru echipamentele instalate si solutiile software detinute, cu garantia ca toate task-urile de mentenanta vor fi rezolvate in timp util, fara a bloca operatiunile zilnice.

Mentenanta este definita ca un ansamblu de activitati ce permite mentinerea unui sistem sau a unei parti din sistem in stare de buna functionare.

blank

Mentenanta IT

Mentenanta IT hardware si software consta in inspectarea frecventa a echipamentelor it in scopul prevenirii situatiilor de nefunctionare a acestora, intretinerii, remedierii defectelor constatate, inlocuirii consumabilelor atunci cand este necesar. MENTENANTA IT ASIGURA NIVELUL OPTIM DE FUNCTIONALITATE ECHIPAMENTELOR.

Mentenanta retele de date

Mentenanta periodica este esentiala pentru mentinerea sigurantei şi fiabilitatii echipamentelor, utilajelor şi mediului de lucru. Lipsa mentenantei sau o mentenanta inadecvata poate da naştere unor situatii periculoase precum pierderea datelor salvate sau distrugerea componentelor. Mentenanta asigura functionarea în conditii de siguranta si de performanta a acestora. Lucrari de mentenanta sunt efectuate in toate sectoarele pentru toate domeniile de activitate.

blank
blank

Mentenanta pentru sisteme de supraveghere video

Conform Legii 333/2003 si H.G. 301/2012, pentru sistemele de supraveghere video, alarmare la efractie si control acces pentru care se impune avizarea, este obligatorie semnarea unui contract de mentenanta si service cu o firma autorizata. Mentenanta presupune atat operatiuni de intretinere periodica a unui sistem, cat si repararea sau inlocuirea componentelor ce se defecteaza in timp.

Mentenanta sisteme de alarmare la efractie

Un sistem de alarma defect sau care functioneaza necorespunzator nu o sa va protejeze de eventualele efractii (nu se va activa, nu va alarma firma de paza si interventie, nu va intimida infractorii). Pentru a asigura buna functionare a sistemului de alarmare la efractie se recomanda verificari periodice.

blank
blank

Consultanta Sisteme SECURITATE si SERVICII IT

Majoriatea oamenilor considera faptul ca serviciile de Consultanta se limiteaza la primirea unor sfaturi utile. In realitate, aceste servicii sunt cu mult mai complexe si elaborate decat par. Un serviciu de consultanta de succes, implica o serie de practici si studii care acopera mai multe segmente: estimari de timp, estimari de personal, estimari de echipamente, estimari privind materialele necesare, estimari de costuri, analiza competitiva a lucrarii, dezvoltarea unei strategii corporative, implementarea sistemelor informatice, modalitatile de gestiune, etc.

AVANTAJELE INCHEIERII UNUI CONTRACT DE MENTENANTA 

  • Ne ocupam de intretinerea intregii dvs. infrastructuri avand costuri mai mici decat salariul unui singur angajat al departamentului;
  • Colaborati cu o echipa pregatita, aflata oricand la dispozitia dvs.;
  • Timp de rezolvare RAPID;
  • Timp de interventie RAPID si GARANTAT;
  • Interventii nelimitate
  • In urma actiunilor noastre permanente de monitorizare si backup, datele dvs. sunt in siguranta, riscul de a pierde informatii critice fiind mult diminuat;
  • Sunteti asigurat contractual, in cazul in care componente din sistem ajung defectate iar acestea au fost cauzate in urma interventiei noastre. Aceste situatii sunt situatii extrem de rare, insa, consideram ca partenerii nostri trebuie sa aiba garantia si siguranta unei lucrari de calitate, care sa nu implice costuri suplimentare neasteptate.
blank

STRUCTURA SERVICIILOR NOASTRE DE MENTENANTA 

  • Mentenanta predictiva consta in vizite periodice la sediul clientului, in urma carora vor fi efectuate revizii generale asupra echipamentelor  in baza planului de revizii agreat de catre compania dvs. Scopul acestor revizii este de a preintampina posibile defectiuni;
  • Mentenanta corectiva consta in interventii la sediul clientului, ca urmare a semnalarii unei probleme de nefunctionare. Timpul de raspuns si de interventie este garantat.
blank

Consideram ca un serviciu de mentenanta (un program de intretinere preventiva bine planificat) ar trebui sa faca parte din strategia dvs. operationala, pentru a asigura performanta optima a sistemelor instalate

Solicita acum ajutorul SPECIALISTILOR in domeniu

1.883 Proiecte finalizate

3.836 Oferte optimizate

1.511 Clienti multumiti

Nicolae Pandele
Nicolae Pandele
Read More
Foarte Mulțumit!! Echipa profesionista,prompta și cu mult bun simt !! Recomand cu încredere echipa RMG !!
Pănescu Liliana
Pănescu Liliana
Read More
Multumim echipei RMG Security pentru promptitudine si profesionalism!
Florin Manea
Florin Manea
Read More
Mulțumesc pentru ajutorul acordat în asistența configurării unui NVR Hikvision. Recomand cu căldură echipa RMG Security pentru profesionalismul de care dă dovadă.
Valy Ivan
Valy Ivan
Read More
Foarte mulțumit! Recomand cu încredere RMG Security ! Foarte prompți profesionalism și seriozitate intr.un cuvânt RMG Security
Florian Necula
Florian Necula
Read More
Super multumit! Recomand RMG security cu incredere !Baietii care monteaza sunt cu adevarat profesionisti! Super echipa!
Ionela Arcus
Ionela Arcus
Read More
O echipa de profesioniști de nota 10 ,recomand cu încredere!
Guzu Viorel
Guzu Viorel
Read More
Servicii de calitate. Adevărați profesioniști. Recomand cu mare încredere. Le mulțumesc mult pentru tot ajutorul acordat în legătură cu problema pe care o aveam. Voi mai apela la ei cu siguranță.
Monica Gheorghiade Petcu
Monica Gheorghiade Petcu
Read More
Recomand cu mare incredere. Servicii de calitate, promptitudine, seriozitate si comportament frumos cu clientii. Felicitari!
Banu Iulian
Banu Iulian
Read More
Recomand cu mare încredere! O firma foarte serioasa!! Mulțumesc!
Previous
Next

Cautam sa largim oferta noastra in functie de cerere si suntem deschisi pentru noi provocari, asadar va asteptam cu sugestii si cereri, echipa noastra fiind intr-o permanenta testare de noi echipamente, tocmai pentru a gasi solutii care sa reprezinte cat mai bine necesitatile din ce in ce mai diverse ale clientilor si pentru a va pune la dispozitie echipamente de ultima generatie.

Echipa RMG SECURITY
blank
APELEAZA
Scroll to Top