fbpx

Constatare si ofertare

DIRECT in CONFORTUL TAU si ADAPTAT LOCATIEI 

Solicita o CONSTATARE si iti vom optimiza oferta noastra adaptata cerintelor tale DIRECT in locatia TA!

Departamentul nostru de ofertare-proiectare este special pregatit pentru a utiliza la maxim experienta dobandita in realizarea proiectelor fie din teren sau de la birou, adaptandu-ne necesitatilor impuse de fluxurile tehnice si a normelor in vigoare, oferind solutie optima conform criteriilor si cerintelor din locatie.

Un sistem de securitate acorda un plus substantial de protectie , preventie afacerii/casei si familiei. Noi “RMG SECURITY” impreuna cu reteaua de producatori pentru sisteme de securitate oferim posibilitatea estimarii costului unei lucrari conform proiectelor.

blank

Echipele noastre de proiectare si consultanta in vanzari lucreaza in comun la elaborarea proiectului tocmai pentru a lua in calcul toate aspectele tehnice si functionale ale proceselor dar si optimizarea tuturor resurselor.

Folosirea programelor de proiectare asistata, conduce la realizarea unei simulari cat mai precise a proiectului si ofertare pe loc, cea ce permite reconfigurarea acestora la dorinta clientului, intr-un timp foarte scurt.

blank
blank

Constatare direct in  amplasament inseamna alinierea la reguli si proceduri, eficientizarea tuturor proceselor tehnice implicate. Toate aceste aspecte sunt luate in calcul de catre proiectantii nostri astfel incat rezultatul sa fie un proiect fiabil, eficient si personalizat nevoilor si cerintelor din locatie. 

Proiectul va este prezentat de catre un consultant in vanzari iar impreuna puteti efectua modificari asupra acestuia pana cand sunteti sigur ca rezultatul este cel dorit. Acest proiect final va este ofertat, atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere al derularii contractului.

blank

Solicita acum direct in locatia TA!

Nicolae Pandele
Nicolae Pandele
Read More
Foarte Mulțumit!! Echipa profesionista,prompta și cu mult bun simt !! Recomand cu încredere echipa RMG !!
Pănescu Liliana
Pănescu Liliana
Read More
Multumim echipei RMG Security pentru promptitudine si profesionalism!
Florin Manea
Florin Manea
Read More
Mulțumesc pentru ajutorul acordat în asistența configurării unui NVR Hikvision. Recomand cu căldură echipa RMG Security pentru profesionalismul de care dă dovadă.
Valy Ivan
Valy Ivan
Read More
Foarte mulțumit! Recomand cu încredere RMG Security ! Foarte prompți profesionalism și seriozitate intr.un cuvânt RMG Security
Florian Necula
Florian Necula
Read More
Super multumit! Recomand RMG security cu incredere !Baietii care monteaza sunt cu adevarat profesionisti! Super echipa!
Ionela Arcus
Ionela Arcus
Read More
O echipa de profesioniști de nota 10 ,recomand cu încredere!
Guzu Viorel
Guzu Viorel
Read More
Servicii de calitate. Adevărați profesioniști. Recomand cu mare încredere. Le mulțumesc mult pentru tot ajutorul acordat în legătură cu problema pe care o aveam. Voi mai apela la ei cu siguranță.
Previous
Next

Cautam sa largim oferta noastra in functie de cerere si suntem deschisi pentru noi provocari, asadar va asteptam cu sugestii si cereri, echipa noastra fiind intr-o permanenta testare de noi echipamente, tocmai pentru a gasi solutii care sa reprezinte cat mai bine necesitatile din ce in ce mai diverse ale clientilor si pentru a va pune la dispozitie echipamente de ultima generatie.

Echipa RMG SECURITY
blank
APELEAZA
Scroll to Top